+31 6 15 34 09 56 info@fijnbuiten.com

Over Ons

FijnBuiten ontwerpt, realiseert en onderhoud tuinen voor zowel particulieren, bedrijven en andere instellingen. Met al 22 jaar ervaring in het hoveniersvak is geen verzoek ons te gek.

Frans Schachtschabel

Op mijn 12e kreeg ik een bijbaantje bij de plaatselijke bloemist waar ik begonnen ben met plantjes water te geven. Vanaf dat moment ontstond mijn passie voor alles wat groeit en bloeit maar ook de passie voor creativiteit en de handel. 

Op mijn 27e ben ik in het hoveniersvak terecht gekomen. Na een aantal jaar mee te hebben gewerkt in de buitendienst ben doorgegroeid van  calculator/werkvoorbereider naar projectleider en uiteindelijk manager van de afdeling ontwerp, calculatie, verkoop en planning. 

In de afgelopen 22 jaar ondernam ik samen met mijn collega’s talloze projecten voor zowel particulieren, bedrijven en gemeentes

Eind 2020 besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te beginnen en richtte ik  FijnBuiten op. Het samenbrengen van mijn eigen passie, creativiteit en de wensen van de klant staan daarbij centraal. 

Met al ruim 22 jaar ervaring in het hoveniersvak is dan ook geen verzoek mij te gek! 

★ Persoonlijke samenwerking

★ De perfecte balans tussen creativiteit en expertise

★ Samenhorigheid tussen huis en tuin

★ Eco friendly en duurzame opties

★ Waardevermeerdering van je huis

Wat maakt FijnBuiten bijzonder?

FijnBuiten gelooft dat de ideale tuin een combinatie is van wensen en vakkennis, we hechten daarom veel waarde aan open communicatie, een persoonlijke aanpak en het samenbrengen van creativiteit en functionaliteit, om zo een droomtuin te realiseren.

Geïnspireerd? Neem contact op

+316 15 34 09 56

info@fijnbuiten.com